Special from me. Limited edition.

Sunday, April 17, 2011

Assalamualaikum!




Haaaaaa. Nampak tak picture kat atas ni? nama aku tuh. so, means aku lah tukang memasaknya kan? kehkehkeh. tipoooooooo jeeeeeee.




Sebenarnya ni makanan waktu dinner time aku berada di tempat aku di tempat waktu banjir melanda kangar ni ha. Ni entry-entry lepas kalau korang bawah tempurung tak tawu kes Kangar banjir ni jangan banjir please , banjir ohh banjir dan banjir masih tak surut.




So, sebenarnya nasik ni dah ready made. aku tinggal tuang sos nye je. so, ape lagi. berkarya dengan nama sendiri jela. hahahha!






Thank you for reading!


Xoxo, ddy.

4 comments:

Izatie said...

Hehehe . I pon selalu buat camtu kalau makan nasi patayya :)

Arpiiz said...

eh2, itu nasik ke..??

Mizz Dayana said...

@ arpiiz -- yeah! nasik lah ni. hahahha!

Mizz Dayana said...

@ izatie -- sos nasik pattaya kan. hehheheh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana