So cute!!

Thursday, April 28, 2011

Assalamualaikum!


Mungkin tajuk entry ni macam hamaigaddd, apelah yang aku nak merepek ni kan. and hamaigaddd ape lah isi dalam entry ni yang sebenarnya so cute macam yang di war-war ke kan. So, hamaigaddd, suka hati aku jela kan nak merepek ape pun kan. yang penting, hamaigaddd i'm loving this. hehehe. berapa banyak hamaigaddd lah kan. hehehehe


So cute!!


Pulau Ketam.

Actually picture kat atas ni time boifren aku pergi praktikal yang task nye kena kat Pulau Ketam. Aku perasan picture ni kat DKP 14 GROUP yang di upload kan oleh coursemate aku yang praktikal sesama boifren aku ni lah jugak kan. hehehe


Melalui pemerhatian korang lah kan, ape yang so cute sangat lah kan dalam picture ni? hehehe. kalau tak perasan ape-ape, mai aku tunjukkan kan. hehehe.


Kita crop crop sikit. hehehe


Tadaaaaaaaaaaaaaa............

So, cute!!


Itu lah so cute si boifren aku tu. die cakap time tu die tak ready lagi nak di snap picture tuh. hehehe. haishhh. alasan tol. hehehe. Tapi tak pe lah kan, cute lah! i like! hehehe. sudah-sudah, lebih-lebih nanti kena banned pulak. hahahha!




P/s : habes lah. lepas entry ni keluar, mesti boifren aku call. 


die mesti cakap: 


kenapa u masuk kan picture i dalam blog u. malu lah i. 


Hehehe. Sorry sayang! :)




Tahnk you for reading!


xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana