Sesi pecah peluh panjat Bukit Kubu.

Saturday, April 9, 2011

Asslamualaikum!


hai. hai. hai. ape lagi, mawu cerita pasal aktiviti time praktikal ni lah. hehehe. macam selalulah kan, mengaktifkan diri dalam segala aktiviti pecah peluh yang dijalankan. dan seperti selalu. panjat bukit lagi lahhh. hehhehe. rujuk lah aktiviti pecah peluh sebelum ni. heeeeeeeee


Macam biasa. mestilah kena ada gambar kan. hehe


Kali neh kami tak de lah beria sangat panjat bukit, sebab time ni ade buat aktiviti dalam buku log tu. dan kebetulannya tempat ni adalah jenis berbukit. so, ape lagi sambil berenang minum air lah. hehe

Have fun!

Takde lah beria sangat panjat bukit, sebab hari tu macam gerimis ja. so, agak bahaya lah kalau nak panjat bukit yang agak licin tu. Lepas naik beberapa anak tangga, kami pun turunlah sebab cuaca tak mengizinkan untuk pendakian kami. huuuuu

Ambik picture dari bawah neh. 


Pintu masuknya. kira ada map and some ayat-ayat cinta yang disampaikan. hehehe

Itulah sahaja sesi pecah peluh kali ni ye. hehehe. Nanti kalau ada sesi pecah peluh lagi, aku update lagi yekkk. hamboi. asyik pecah peluh je. makin kurruih lah aku. heeeeeeeeee


Thank you for reading!

xoxo, ddy.







4 comments:

akuwanblur90 said...

waa.. lepas nie jadi model la Mizz dayana.. kurus slim.. lawan amber chia.. hehe

miss nadya said...

salam..nad nak bertanya niey..Bukit Kubu tu kat ner??bestnyer..nak ckp ag niey..nnti follow nad yew..^^

Mizz Dayana said...

Aku wan : jadi amber chia tu tak lah kan. hahahah!

Mizz Dayana said...

nad : bukit neh kat perlis la nad. huuu. jom. jom! hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana