Sepetang di Ladang Anggur lagi.

Sunday, April 24, 2011

Assalamualaikum!




Jom kita cerita untuk waktu enjoy-enjoy time punye. 


Selepas berpenat lelah di Grik, dalam perjalanan tu kami pun singgah lah Sik, Kedah. Kenapa singgah sini? sebab mau pergi ke ladang anggurlah. jangan ingat kat Kedah takde ladang anggur ya. ade taw. even aku pun sebenarnye baru taw. kalau aku tak taw standart lah kan sebab aku ni orang Johor uhh...


Ladang Anggur Tasik Beris




Anggur ohh anggur ohh.

Sebenarnye ini second time aku pergi ke ladang anggur neh. yang sebelum neh aku pergi time CNY lepas. nah, tengoklah entry lepas Anggur ohh anggur neh. hehehehe




Ini bersama-sama kawan-kawan and trainer aku yang sangat artistik tuh. hahahhahah. :)


Buat muka gyla suka anggur lah pulak aku neh. hehhehe


Tengok neh. Di larang memetik okeh! kat dalam tuh memang tak boleh petik pun. kau tahan je la geram ko tengok buah-buah tu ye. hahahha!

Ni pulak kat luar ladang tuh. tepi tuh ada tasik Beris. cantik lah tasik tuh kalau nak ber'photoshooting'. hehhehe


Ladang Anggur Tasik Beris!


Lokasi Ladang Anggur Tasik Beris ni adalah di Sik, Kedah. Harga masuk ladang anggur neh hanya RM 3 je untuk orang dewasa. so, boleh lah bapak-bapak sekalian belanja anak-anak masuk ladang ni ye. nak bergambar tak payah bayar. ade camera, ambek lah gambar sepuas hati. hehehe

Semoga berjumpa lagilah ye ladang anggur oiiii. kalau aku pergi lagi ladang anggur neh kira dah masuk banyak kali lah aku pergi kan. so, ade sape-sape lagi nak ajak aku pergi ladang anggur neh? hehhehe

Thank you for reading!

xoxo, ddy






4 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nnt nak p jugak la..mcm best ja..hehe

HonEyBuNNy said...

bestnya....

kadar bayaran masuk pun murah...

nak ajak family pergi la...

Mizz Dayana said...

@syafawani : jum. jum. jum!

Mizz Dayana said...

@hunnybunny : aah. murah kan. :)

pegi la situ. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana