Reveal the truth : I'm Loving it!

Wednesday, April 27, 2011

Assalamualaikum!


Here segmen Reveal The Truth kembali lagi. yeah! korang-korang semua dah baca ke belum segmen sebelum nih, Reveal The Truth : Its me!. Jom baca-baca jum! hehehe.


Kali ni nak cerita dekat korang semua pasal kegemaran yang paling aku suka buat saat bahagia, bosan, stress, tension, ceria, sukaria dan sebagai nya. Jom kita terjah!


1. Berfotogewwdikk

Oke. aku suka menggedik-gedik dan bergambar sakanlah. asalkan nampak ade camera rasa macam nak kejar jekk, mawu bergambar lah. Tapi aku beragak lah kan kalau hidup pun menumpang camera orang. Kalau aku pakai camera sendiri, tak banyak pulak lah kan picture aku sendiri. wohohohoho.


ngeeeeeeeeeee.


2. Karaoke lah!

Pergi karaoke ni paling sesuai time-time stress woooooo. Pergi pulak waktu malam-malam sampai tengah malam. karoke pulak bukan setakat setengah jam tapi dua tiga empat jam lah. hahaha! okeh. lebur duit pasal karoke takpe lah. hahahaha! 


Jom! Karaoke time!

Itu sahaja buat sekarang. Lepas ni kita story-story telling lagi ya. hehehe

Thank you for reading!
xoxo, ddy.


1 comments:

cik hani said...

woww...cik hani paling suka bergambar..

pantang nmpk kamera..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana