Reveal the truth : Be Yourself.

Tuesday, April 26, 2011

Assalamualaikum!


Let's reveal the truth lagi. Kali ni bercerita tentang diri aku sendiri sebagai manusia lah ye. entry ni agak berat jugaklah, so atas risiko sendiri lah kalau nak baca ni pun. jangan kau menyesal pulak nak baca ni ye. hehehe




respect my privacy

I'm just a simple person. Aku sangat simple (walaupun kadang-kadang kusut jugak.hehehe) dan sangat tak kesah pasal hidup ni. Tapi aku kesah bile ade orang sebok-sebok ambek kesah pasal hidup aku. Bagi aku, tak payah lah sebok-sebok hal orang lain. Ape faedahnye semua tu? Jagalah dulu diri sendiri. jagalah diri lu tu dulu oiiiii..

Bagi orang yang baru kenal-kenal aku mesti dia kata aku seorang yang pemalu, seorang yang pendiam, seorang yang penyenyap, budak nerd, oke aku budak skema and budak baik jugak. hahahaha! poyo!. Ala-ala gadis melayu musim akhir lah. Semua nya serba-serbi terbaiklah pemalu aku tu. hahaha!

Tapi...

Bagi yang dah lama kenal aku mesti dia cakap aku ni kuat mengarot, banyak cakap, suke merepek-repek, tak serious, easy-going and macam-macam lagi. Kira boleh buat geng meronggeng ke mana-mana je lah. and boleh dibawak ke mana-mana majlis sebab aku boleh mix dengan environment dengan cepat dan serta merta lah if sesuai dengan aku.

What ever it is, i just gonna be myself. 

Tak kesah lah kau suka aku ke takkan, as long as aku tak kacau hidup kau, so jangan kau gatal-gatal nak kacau hidup aku ye. 

i just hate it. 

then, respect my privacy ya. thank you!


Thank you for reading!

xoxo, ddy




Reveal the truth lagi dan lagi:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana