Inner berlapis yang best dan howt in the market! (kenapa tajuk campur-campur English & Malay neh)

Friday, April 29, 2011

Assalamualaikum!


Jum. jum. jum! kita bercerita pasal inner pujaan hati yang boleh menaikkan seri dan ketrampilan si pemakai. hehehe.


Sebenarnya nak cerita pasal baru-baru ni aku ade lah beli inner shawl secara online. Mula-mula nak beli rasa nerves lah jugak sebab tak tawu macam mana kualiti nya, berbaloi ke tak kalau beli, makin cantek ke tak or ape-ape lah. macam-macam lah bermain dalam pikiran aku time tu.


So tawakal.


And bila dapat bungkusan tu kan, and selepas try memang puas hati lah! terbaik! hehehe


Ini first time pakai inner tu.


Seperti yang dijanjikan, inner ni memang kualitinye bagus, tak mekat kat dahi. so, muka tak bulat lah. heheh. so, sangat puas hati.


muka tak bulat kan. hehehe

Mana nak dapat??


Mari aku share kat korang ni ye. aku beli dekat Ayunar Biz. So, ape lagi. korang pergilah dapat kannya sendiri. Owner nye pun cantek uh. korang layan lah beberapa picture yang ade aku ambek kat page die tu yehhh. heheh


Pelbagai style and cara yang dia kenakan.



Ini pulak pelbagai warna yang dia dah sediakan untuk kita pilih dan padan kan sendiri. 


Tips yang aku nak bagi kat korang ni adalah semakin banyak yang korang beli, semakin murah lah harga yang diberikan. hehehe. so, ape lagi aku and kawan-kawan semua pakat lah beli ramai-ramai. mula-mula sama-sama beli sampai 10 helai, then sekarang tunggu lagi 20 helai sampai. gyla babbbssss ? hehehe




So, ape lagi dapatkanlah segera ya. 




P/s : memang syokkk perabes duit online shopping ni kan. hahaha!




Thank you for reading!


xoxo, ddy

2 comments:

ukhti syikin said...

cantik2 :D.... kena pandai mix n math inner :D

Mizz Dayana said...

@ syikin --- yeah! kena pandai mix n match la kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana