Grik Edition : Part 3 Air Banun Hulu Perak!

Friday, April 22, 2011

Assalamualaikum!


Jum. ini sambungan cerita Grik Edition. Kali ni kita layankan gambar je la yerr kawan-kawan. hehehe


First lapor diri kat Pejabat Kesihatan Hulu Perak. Mula-mula aku ingat kat tempat boifren aku. rupa-rupanya salah lah. boifren aku punye tempat Hilir Perak, bukan Hulu Perak pun. So, ada kekeliruan lah di situ antara hulu dan hilir neh. hehehe




Ini gambar bersama trainer kami En Asri (baju merah) dan penyelia untuk program neh En Azlan (berkopiah).



Ini time dah sampai kat RPA Air Banun Hulu Perak. RPA tu ape?


RPA tu Rancangan Pengumpulan Semula Air Banun Hulu Perak lol. hehehe


Ini waktu pepagi buta kena bangun, tak mandi pun then teros pergi jogging mendaki bukit. hehhehe


Haaaaaaaaaa. ini time atas bukit uh. nak makan burger tapi kedai nya tutup lol. huuuuu. lapau. lapau selepas mandi air terjun. upssss. kantoi mandi air terjun. mane picture mandi air terjun? takde lah. tooo sexy to show u. hahhahah!


Ini pulak time dah nak balik tuh. kami dah berjaya menemukan dua beradik neh. cuba korang beza kan mana satu original people dengan original man. heheheheh. hahhahahahha!


That's it. semoga gambar-gambar ni dapat menceritakan segala kejadian-kejadian yang berlaku di Grik tuh. hehehhe.

Nanti kita update cerita aktiviti lain pulak yerkkk. hehehhe


Previous entry Grik Edition :


Thank you for reading!

xoxo, ddy.



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana