Grik Edition : Part 2 Tasik Banding!

Wednesday, April 20, 2011

Assalamualaikum!


Jom cerita cerita ce cite ce cita lagi pasal experience aku dan kawan-kawan seperjuangan yerrr. Ini adalah sambungan bagi cerita Grik Edition : Part 1 No Line. So ape lagi, jum lah sambung bercerita kan.

Tasik Banding!

As you all know yang aku ni dah pergi lawatan sambil belajar ke Grik. Pergi ke Kampung Original People di Grik lah. Banyak pengalaman nak share neh. Tapi sekarang mawu cerita pasal perjalanan kami yang mencabar neh. perjalanan yang turun naik bukit dan kadang-kadang takde langsung line tepon.


Posing. posing!

So, dalam perjalanan tu ade lah kami berhenti dan singgah di Tasik Banding!

Tengoklah aksi aku tu. hahahaha. Gunting bontot orang. hahaha!

Very nice view there and tenang serta nyaman lah di sana. best. best. kalau nak pergi honeymoon kat sana best jugak lah kalau berdua je. takde line telefon pun takpe lah. sebab tak mau gangguan kan. hehehe

So, nicee. aku yang bersemangat. aku yang memakai inner dua lapis blue tu lah. heheh
Suka picture ni walaupun aku nampak gemokkksss lah.

Next time nak ajak buah hati datang sini lah. tenang je. bila berdua-duaan best lah. hehehhe. Tunggu kawen lah yekkkk. (gatal. hahaha!)


Thank you for reading!

xoxo, ddy.





0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana