Cinta is Love.

Tuesday, April 19, 2011

Assalamualaikum!


Love is Cinta. Cinta is Love.


Oke. mood pagi neh mawu berjiwang. kenapa? biarlah. saje nak jiwang-jiwangan. geli tak? geli-geli-geli geleman lah. hehehe.


Cinta ohh cinta. sayang ohh sayang.


oke. betol. bercinta neh memang ade pasang surutnya. kadang-kadang kita bahagia macam sampai ke syurga, tapi kadang-kadang kecewa bagai di neraka. hamaigadddd. ape punya perumpamaan lah yang aku gune ni kan. kang kena banned jugak neh. huhuhu


Walaupun kita ketawa, senyum, nangis mahupun gadoh. kita tetap ade perasaan sayang tu kan. oke. betol lah sayang. i neh memang banyak kerenah. thank you coz sabar melayan kerenah i ni ya. tapi i ni sangat cute and cheerful kan. so, i can make u laugh all day long. 


Kenapa i banyak kerenah bile i dengan u? sebab i sayang u. i memang suka susah kan u. hehehe. tak lah. sebab i sayang u lah. i kena jadi diri sendiri. dengan u je lah i boleh mengada-ngada. hehehe. *wekkkk


Sesungguhnya jarak kita berjauhan yang beribu batu neh memang selalu menguji kita kan. semoga kita dapat tempuhinya dengan baik ya sayang. :)


Ini picture background laptop aku yang terbaru. sweet kan. 


It's been 2 years ++ we've been together, i hope we will works till the end ya sayang.


I Love You Sayang.


Thank you for reading!

xoxo, ddy

2 comments:

whitelover said...

oh..i love my partner jugak la :)

Mizz Dayana said...

@ whitelover --- sayang jugak! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana