Cerita pasal karaoke.

Sunday, April 3, 2011

Assalamualaikum!




Hari ini aku berbesar hati nak share dengan korang hobi aku sehingga kini dan menjadi hobi yang tegar lagi-lagi bila kat Perlis ni cuma aktiviti neh je yang menarik untuk di lakukan. apekah aktiviti itu?? ape lagi, karaoke lah! hahaha!


Jom karaoke!


okeh. Paling best bila dapat belasah karaoke selama dua jam direct dengan lagi dua orang lagi member aku. kami bertiga karaoke 2 jam direct uhhhh. memang pecah gak lah anak tekak ni. mane tak nye, kami ni suke extreme-extreme nyanyi lagu jerit-jerit. hahaha! sampai dah berulang-ulang lagu yang kami pilih. jerit-jerit, gelak-gelak, joget-joget jugak lah gak kan. hehehe. njoy!


Kurus je kan aku. tapi mempunyai suara yang tinggi. hahahaha! wekkkk.




Ini pulak!


Si selendang merah berkaraoke!


ini kat atas ni pulak time karaoke dengan member-member aku reramai. yang laki dua orang tu budak course aku yang praktikal kat Taiping. Thank you for coming here visit us!


P/s : Lepas ni sesape yang rasa macam nak pegi karoke, ajaklah aku sekali ye. hehehe


That's all.


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

4 comments:

Irma A.Wahid said...

karok stu treatment sehat bile stress..hahaha

kodok said...

haha~! werk2...
;p heeehe.

ohh ddy said...

@ irma : yeah! ini treatment terbaik i. and makin byk karok, makin slimmm pewoottt. heheh

ohh ddy said...

@ kodok : karok la. bhahhaha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana