Birthday party cucur ketam RM 10.

Thursday, April 21, 2011

Assalamualaikum!




Hai. hai. hai. jum kita cerita cerita pasal birthday party bulan March ya. ade dua birthday girl. sorang tu menginjak ke alam berumur 22 tahun dan lagi sorang menginjak ke umur 36 tahun. pom. pom. pom. happy birthday to both of you!!!!!!!!!!!




Birthday cake. 


ini lah birthday girl tu. cuba teka mana yang 22 tahun and mana satu 36 tahun. Hahahahaha!



haaaaaaaa. ni lah contestant-contestant yang join. yang hujung sana tu, PB selaku bodyguard and pemandu pelancong kami. cewaahhhh. hehehhe


Actually kami plan ni tanpa pengetahuan si birtday girl berdua tu. save punye save kisah ni, tiba-tiba PB pulak pecah mulut cakap nak pergi celebrate birthday. hahahha! oke, naseb baik birthday girls dua orang tu macam blur-blur je. then plan berjalan and at last makan cake yang picture first tu la. ahaaaaaaaaaa. 

btw kami masih boleh enjoykan diri walaupun sedang bersusah hati time ni pasal banjir lah, pasal nak masuk hutan lah, pasal nak exam lah, pasal asignment lah, ape lah kan. so, hidup mesti enjoy yoooooooooo. hehhehe


Thank you for reading!

xoxo, ddy.






0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana