Bikin Kontroversi.

Wednesday, April 20, 2011

Assalamualaikum!


Cerita ini penuh kontroversi. hanya yang tahu cerita ni jek tawu ni cerita pasal apa. hehehe.


Kontroversi ni bermula di pagi hari.


Di suatu pagi yang sangat mengantukkan dan amat kemalasan kerana terpaksa bergegas ke unit ofis, lalu kisah-kisah pecah perut pun bermula. Bermula dengan lagu rancak-rancak. tiba-tiba terperasanlah kami pasal stokin belang-belang neh. hahhahaha!


Stokin belang-belang purple puteh. hahaha!

Cuba teka siapa empunya stokin bebelang neh?? hahhahahah!

Zoom. zoom. zoom.

so, korang rasa siapa empunya kaki berstokin berbelang neh? ngeri. hahah! yang penting pemiliknya bukan perempuan lah. hahhaha!

p/s : and aku seriously dengan kawan-kawan tergelak besauuu wooooooooooo. hahahha!

Thank You For Reading!

Xoxo, ddy.

6 comments:

Irma A.Wahid said...

kesian dia kalau dia tawu awak gelakkan dia...
kalau saya pun gelak gak.............hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

AIMAN said...

mood ceria la bro tu.. haha

Mizz Dayana said...

@irma --- taw takpe. berdekah2 gelak neh. hahahha!

Mizz Dayana said...

@aiman --- taw takpe. happy day die lah tuu. or hari kusut die coz tak sempat nak carik stokin yg elok. hehehhe

Arpiiz said...

mungkin stokin biasa belum basuh kut, sebab tu pakai stokin tu..hehehe

ohh ddy said...

@ arpiizzz : itu la pasal kan. hahahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana