Terkejut? Anda terkejut? hehehe

Tuesday, March 15, 2011

Assalamualaikum!




Ape khabar semua orang? hehehe. haaaaaaaaaaaaa. banyak sebenarnya mawu ceritakan kat korang-korang semua. suprise. hehe.




Mula-mula sepatotnya mawu cerita kan pasal lawatan pergi Penang haritu yang bersiri-siri and ber'part' tuhh. tapi tunggu aku collec-collect picture dekat orang-orang ramai ni ye. hehehe.




so, now sebab hati happy and selalu je happy kan. cuma kali ni kejutan dari si boifee aku lah kan. *konon. :p




dapat kotak. ape dalam kotak ni ye? heeeeeeeeee


dalam neh ada banyak sampah. upppsss. terkejut lah konon. hehheheh


taraaaaaaaaaaaaa. ade jam lah. hehehe


dapat teddy bear cute neh. suke. :)


dan juga sekeping kad yang bertulis tangan dalamnya. hehehe. 




nak tawu ke hape yan g si boifee aku tulis dalam kad tuh? hehe. tak payah lah kan, malu lah si boifee i tuh. kikikiki. 




Terima kasih si boifee for the suprise present. hope next time ade lagi lah yang special-special ya. hehehe






p/s : i nak bunga mawar yahhh. hehehe


Thank you for reading!




xoxo, ddy

2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

prezzie prezzie... bla la my b'day nk tiba ni...

Mizz Dayana said...

seronok dapat hadiah! yay!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana