Penang Part 2 : Dah Dapat Scandal Oversea Baru.

Saturday, March 19, 2011

Assalamualaikum!


Okeh. ape lagi kan. tengok tajuk pun dah tawu kan. ini adalah sambungan bagi kisah Penang Part 1 : Kisah Seram Tatkala Maghrib Mengundang. Ape lagi. jum lah kita layankan je aku neh. hehe


Sepanjang lawatan kami dari Perlis ke Penang ni, banyak betul dugaan dan pancaroba yang telah kami lalui. mane taknye, dengan van rosak, perjalanan pulak pergi balik ambik masa 12 jam. damn! lama kan. kalau aku drive dah boleh sampai Johor pergi balik sudah. hahaha!




Ini lah bukti aku datang Penang. ni atas feri. yay!


Sebenarnya aku dah pernah je sampai Penang. tapi waktu tu time kecik-kecik lagi lah. time-time masih excited and jakun lah bile naik feri. tapi sekarang neh time pergi ni takde lah jakun sangat sebab dah pernah naik dah feri ni. wooooooooo




oke. ini smua kawan-kawan aku lah kan. kami semua engineer yang bertauliah tawu. kikiki




Selepas itu bermula lah aktiviti kami di Penang. Kena cerita segala aktiviti aku tu ke? tak payah lah. malaih. hahaha! aktiviti kami tu macam aktiviti dalam buku log aje lah. banyak jugaklah experience yang kami semua dapat. sebenarnye banyak photoshooting jek sebenarnya. kikikiki.




camerawoman vs engineer  berkaliber. hehehe


Lepas dah turun naik kapal, turun naik office, turun naik van, turun naik condo tempat kami duduk tu. adelah jugak kami naik kapal kontena. atas kapal tu la berjumpa dengan scandal oversea aku tu. Officer kowt. hehehe


nak tengok?




nak tengok?




nak tengok?




hehehe


Haaaaaaaaaa. inilah die scandal oversea aku tu. kikiki





hehehehhe. aku tawu, picture aku tu burok. ye la. excited lebih. hehhe. kepada si boifee jangan jeles pulak ya. hehhe






Itu sahaja. 




Thank you for reading!


xoxo, ddy.



2 comments:

akuwanblur90 said...

huhuhu happy jer korangg..

Mizz Dayana said...

hehheheh. kenal;ah happy selalu walaupun stresss. hoho

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana