Pecah peluh : mari kita tawan Bukit Sami. yeah!

Monday, March 28, 2011

Assalamualaikum!


haaaaaaaaaaa. ini dia sesi pecah peluh yang pertama yang pecah-pecah peluh secara mengejut. kejadian ni berlaku pada hari Jumaat beberapa minggu yang lepas. sebenarnya time ni kami tak tawu ape sebenarnya program kami pada hari tu, so agak shock jugaklah bila dapat tawu yang kami kena persiapkan diri untuk panjat bukit. 


hamaigad!


Mula-mula sesi panaskan badan kat PLK, then teros gerak ke sana. dah lah sebenarnya dah lama gyla tak bersenam or buat benda-benda berat ni. so, agak shock lahhh. redha layankan jela. heheh


Kalau korang nak tawu lah kan, nak panjat bukit neh memang mencabar woooooooo. dah lah cerun gyla nak panjat bukit tu, tangganya halus-halus rapat-rapat ngeri uh, lantai tangga nya pulak licin ade lumut-lumut. pehh! kalau suruh pandang bawah kat tangga tu memang ngeri lah kot. serammm. tiba-tiba aku yang gagah perkasa ni jadi gayat. 


hamaigad!


Inilah di puncak Bukit Sami, Perlis!

At last, Alhamdulillah berjaya jugak kami naik ke puncak dan turun semula sendiri. pelbagai cabaran dan dugaan yang telah kami lalui, and at last kami dapat juga mengharungi cabaran ini. Alhamdulillah.

P/s : lepas ni mawu tawan bukit mane pulak eh? hehehe


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

4 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla la dpt merenggangkan urat2 ni dgn mendaki bukit o gunung??

♥ LULU ♥ said...

yeah!dok perlis mesti kena naik bukit ni..hehe..perlis ni mmg banyak tmpat yg awesome!

Mizz Dayana said...

@ Lulu - u Perlis dduk mane ek?

Mizz Dayana said...

mendaki bukit. hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana