New compact powder for you to try.

Thursday, March 24, 2011

Assalamualaikum!




hai. hai. hai. sudah sekian lama aku tak menghupdate & berkongsi pasal beauty tips kan. so di kesempatan ini mawu share lah serba sedikit pasal cosmetic yang sekarang aku gunakan yeah.




Sebenarnya selama neh aku sedang tercari-cari dan mencari-cari jugaklah compact powder ape yang sesuai. selepas buat beberapa ujian dan kajian, so aku dah decide mawu guna satu product neh. 




PIXY COMPACT POWDER.




Pilih lah rangkaian warna yang sesuai untu kulit wajah anda.




Ape kelebihan menggunakan compact powder nie?



  • Long lasting. (tahan lama)
  • Tak berminyak.
  • Bila kau pakai nie dah macam kau pakai liquid foundation sebelum tu. (means, cantek lah kulit kau)
  • Smooth je.
  • Murah.
  • Mudah didapati.


Extra.

Harganya jugak murah. hanya RM 20 ke bawah. (kena pandai pilih kedai lah. kadang-kadang ade kedai yang random je jual mahal-mahal. jangan tertipuuuu.) and refill nya hanya RM 10 ke bawah sahaja




Beli banyak-banyak dapat murah. hahahah!


So, ape lagi. dapatkanlah dengan segera di drug store yang berdekatan dengan anda ya. hehehe. Pilihlah compact powder yang sesuai dengan kulit wajah anda dan sesuai dengan warna wajah anda ya.


Selamat mencuba!


xoxo, ddy.





2 comments:

Zaza said...

igt nk kasi free satu kat zaza .huhuhu

Mizz Dayana said...

zaza : hehehhehe. cariklah kat kedai. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana