Hoi. Sini memang takde mcD lol.

Monday, March 21, 2011

Assalamualaikum!


Hello sunday!


yeah. sunday memang hari holiday. hari holiday memang lah hari untuk merewang-rewang, meronggeng-ronggeng macam sepat ronggeng, hari untuk bersuka ria dan juga hari untuk tidor sepanjang hari sampai koma. kalau ade orang tukang urutkan mesti best kan time letih-letih hujung minggu neh. kahkahkahkah.




pengakuan berani mati aku mawu cakap neh. sebenarnya kat negeri yang aku menapak neh takde McD. oke. anda tak percaya? silalah percaya. huhuhu.




so, bila weekend or malam-malam memang takde life langsung dowhhh. sekarang neh memang takde life sangat lah kat sini. Perlis sini takde function uh.. aku memang menjadi sangat buntu di sini. so, kami selalu saling teman menemani lah kat sini. walaupun life neh damn bosan kat sini. korang-korang tak mau datang sini lawat aku pun aku tak kesah, sebab aku pun taknak korang datang sini. coz bosan amat. hooooooooooooo




So, apa mawu buat?




Ape lagi. kita pergi merantau lah kan. merantau ke negeri orang. biase lah. pergi lah menapak kat Alor Setar semata-mata mawu pergi makan McD. hoho.


Jom kita layan gambar lah kan. hehehe


Ini lah kami-kami semua segala. heeeee. 10 orang makan McD



Muka excited. kihkihkih. yang sebelah aku tu la yang excited. ahhahahha!

hehehehehe

kihkihkih


itu jelah siri perjalanan kami semata-mata ke Alor Star untuk makan mcD. hehehe. Thank you Kak Liza sebab belanja Prosperity Burger. hehehe


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana