Banjir Ohh Banjir.

Thursday, March 31, 2011

Assalamualaikum!


Update. Update.


Dah 1 malam sebenarnya aku tak tidur kat rumah. kami 10 orang dah berpindah ke pusat pemindahan. tumpang Kolej Jururawat lah. kolej tu selamat lah setakat neh. huuuu.


So, bandaraya metropolitan Kangar sudah di naiki banjir. walau banjir pun, kerja tetap kerja. huuuu


So, mai sini aku mawu share serba sedikit picture yang aku & friends yang snap-snap picture ni. huuu


Kangar Banjir MAC 2011


Awas! Banjir di hadapan.

Banjir. Banjir.

Ini lah jadi bila balai trafik pun banjir. hehehe




Itu sahaja update untuk hari ni. nanti-nanti lah aku update lagi pasal banjir ni ye. 


Banjir-banjir, kerja tetap kerja. Takde cuti-cuti lol.


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

2 comments:

Irma A.Wahid said...

dugaan tuh~~~kene rajin2 kan kje gak..=))

update entri--->
http://irm4blues.blogspot.com/2011/03/scroll-kemalasan-untukku-tahniah.html

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sabo ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana