Aku sayang kau lah! kau sayang aku tak?

Tuesday, March 22, 2011

Assalamualaikum!


Oke. saje mawu cerita dan tahniah kepada Ddy (aku) and Tong (boifee aku) sebab beberapa hari lagi kami akan menyambut tarikh aniversary kami. wah... Tahniah! aku tak pernah sampai ke tahap ini. hehehehe. Thaniah kepada kami.


Memandangkan kami neh dah terbiase lah kan, sebab anniversary sebelum neh kami pun ade lah main-main bagi-bagi hadiah time anniversay kami. nak tawu ke ape hadiah yang kami bagi dan kami dapat untuk anniversary lepas? nak tawu lah tu. hahahhah!




Kejap. 
-
-
-
-
-
-
-
sabar ye. hehehhe.
-
-
-
-
-
-
-




Hadiah ulangtahun dua ekor hamster.




Oke. kelakar kan bila anniversary kami, kami masing-masing bagi hadiah hamster. hehehehe. korang pernah tak dapat hadiah macam neh? memang rare kan bila buat macam neh kan. hehehe


Ini yang pastinya aku punya lah kan. sebab warna pink. heeeeeee


haaaaaa. yang neh my boifee punya. hehehhe


Untuk kali neh punya ulangtahun, aku bagi my boifee hadiah kasut neh. NIKE GATO. okeh. ini ori punya yeh. so, korang boleh lah congak-congak berapa yang aku dah laburkan untuk boifee aku neh.  hehehe. sekarang tunggu boifee aku bagi aku hadiah ape lah pulak kan untuk aku. *berharap. hehehe



ini picture cilok kat mudah.my

so. aku harap my boifee sukalah kan dapat hadiah neh. dan dia dah dapat pun hadiah neh. 

Oke, aku tawu lelaki-lelaki kat luar semua tu mesti semua rasa untung gyla kan boifee aku dapat girlfriend macam aku kan. so, memang patot pun boifee aku rasa beruntung tu. hehehhe!


I LOVE YOU SAYANG!


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

3 comments:

Azhar Razak said...

tahniah ye kamu berdua.. jangan jd macam cu art tau...amin..........

Azhar Razak said...

tahniah ye kamu berdua.. jgn jd macam cu art tau..amin....

Mizz Dayana said...

thank you cu art! doakan yg terbaik buat kami ya. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana