ya. saya pemalu.

Monday, February 28, 2011

Assalamualaikum!

well, what's up people? what's new? hehehe. aku rasa aku dah lama tak update blog ni. al-maklumlah semakin busy dengan kerja harian dan kerja hakiki sebagai seorang inspektor kesihatan. (hamboi, nama nak mantap je kan. hehehe)

korang-korang tunggu lah sampai bulan 3 bila laptop aku dah siap eh. so, boleh lah selalu update blog. hahaha. (mawu jadi blogger tegar kembali. hehehe)


sebenarnye saje je nak cakap pasal satu benda ni. (malu tapi mawu) sebenarnya aku akan melangsungka perkahwinan tak lama lagi. 

omaigaaaddd! bukan. bukan berita ini la. hehe. saja mawu bagi suspen. hehehe. 

sebenarnye nak bagi sekalung jutaan ribuan tahniah kepada semua pembaca blog aku ni.  maaf jika aku sudah lama tak blogwalking dan juga dah lama tak update blog. 

and part malu tapi mawu ni adalah bila aku dapat tawu ramai kawan-kawan kolej aku baca jugak blog mengarot gyla santai aku ni. thank you for reading guys! u rowks n jiwangs coz baca blog aku ni. hahaha.

selama ni aku tawu Tong jela yang selalu baca blog aku, tapi aku dapat tawu jugak bila Cu Art and the geng, Ijan (ema cakap ijan baca blog aku) and ade la segelintir kawan-kawan lain yang baca. (sori sebab tak sebut nama korang kat sini sebab korang silent reader. mane lah aku tawu sape yang baca) so, lepas ni korang drop-drop lah komen so aku dapat kreditkan nama korang kat sini. (korang suka glamour-glamour kan. haahahahaha)


blog aku sudah diminati stalker-stalker. so, lepas ni kena jaga budi bahasa aku lah yekkk. (macam lah nak jaga sangat kan. hahaha)

that's all for now! nak picture aku ke?? mai skroll ke bawah. haahahaha.

melompatlah saya dengan lebih tinggi. 


thank you for reading!

xoxo, ddy.









2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu pemalu tp leh melompat lak..;-)

zanna samad said...

ko mmg pemalu lah ..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana