Melangkahkan kaki ke negara jiran.

Thursday, February 10, 2011

Assalamualaikum!


Hello. hello. kali ni saja aku nak share pasal praktikal aku ni. ini first time aku mawu share pasal praktikal aku ya. so, korang kena senyap-senyap bacaje lah ni taw. heeee.

biarlah picture lagi yang berbicara ya. :)

Aku yang berdiri seperti patung. memakai baju kelas, seluar Diadora, stokin NIKE, kasut RUBI hitam. heeeeee. (bajet macam stylish gyla lah kan. hehehe)

Inilah lokasi praktikal kami. mengumpul dan mengutip serta menambah ilmu di sini ya. :)

Ini pulak selepas sesi memenuhkan perut dan menyopping kan diri di Padang Besar. aku beli boxer ja. hahaha.


so, kami enjoy kan diri sambil menyelesaikan task-task yang berkaitan. kadang-kadang malas mengundang, mengantok sakan. tapi aku tetap gagahi jua. huhuhu


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

4 comments:

gilastats said...

Hi. Tak pernah lagi sampai ke sana. Terigin jugak, tp xpergi2. Tua mcm tu jer.....

http://aniesandyou.blogspot.com said...

title entry tu bunyi cam g jauh jer

ohh ddy said...

@ gilastats : hehhehe. pegi la. tgk la ape yg ade. hahhaha

ohh ddy said...

@ anis : macam jaoh sangat la kan. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana