Celebrating birthday! 26 January.

Tuesday, February 8, 2011

Assalamualaikum!




hai semua. sorry sebab dah lama tak update entry. al-maklum lah kan, workaholic macam aku ni takde masa sangat mawu online. asyik keluar jumpa patient, keluar siasat kes, keluar jumpa orang-orang besar segala. peh! busy kan aku. memang busy, lagi-lagi bila ade wabak. pening kepala. heeee.




26 January lepas actually birthday member aku, Suzila yang ke 25. yeah! dia dah tua. hahaha.


so, aku mawu sajukan korang dengan sajian gambar-gambar jela ye. heeee. biar gambar berbicara. :)




first have dinner at D' Dapur Ibuku

Ini bukan birthday girl nye taw. ini kawan aku, Zai. She's married lol. 

Then, karaoke time! 10 orang karaoke dalam 1 bilik. hahaha

Di Dataran Kangar, Perlis. Kami buat onar di sini. heeee

ini birthday girl nye! habes kami kerja kan. heeeeeeeeeeee


That's all!


harap-harap picture-picture ni dapat sampai kan cerita kat korang ya. heeeeee.


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana