Shah Alam to Perlis

Thursday, January 6, 2011

Salam!


hai. kawan-kawan se perjuangan di blog sekalian. jum kita kembali ke beberapa hari yang lepas ya.


1hb Januari 2011 bermulalah perjalanan dan muka dan buku baru aku sebagai seorang pelatih. wah! pelatih ape? pelatih yang menjalani praktikal kini. selama 1 tahun di kota metropolitan Paris aka Perlis. (metropolitan sangatlah kan)


perjalanan yang panjang ke Perlis ni aku bersama-sama lagi dua kawan aku, Zai & Ema. peh! barang memang tak muatlah cakap kau. sampai penuh dalam seat sume. barang aku pun dah penuh satu bonet. huhu. terpaksa lah aku kurangkan barang-barang ye. 


dalam kereta, nampak tak barang-barang penuh tu. wuuuuuuuuu

Haishhhh. dan bila sampai je Kota Metropolitan Perlis, sesat wey. sebab sesat carik kat mane rumah sewa nye. ade lah dalam 30 minit sesat pusing-pusing satu kota metropolitan Perlis ni. and at last sampai rumah sewa, hurmmmm. tak payah cakap lah kan. laen kali kita cerita lagi ya. hehehe.

adios!

p/s : maaf kerana tak dapat nak blog walking sekarang coz busy dengan praktikal. huhuhu 


Thank you for reading!

xoxo, ddy

2 comments:

-telordibasuh- said...

la perlis rupanyaa..
ingat paris hahahaa..

Anisa Hang Tuah said...

wah wahh..kota metropolitan perlis
:D thehehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana