Selamat Tahun Baru 2011. Bahasa budaya kita!

Saturday, January 1, 2011

Salam!


Boom. booom! macam mana malam Tahun Baru korang? aku harap korang enjoy night. yela. enjoy ke arah kebaikan lah kan. jangan buat benda-benda merepek sudah. hehe. btw korang celebrate new year korang dekat mane? best tak? hope you have a great day.

meriah. meriah lah ni kan kononnye. :)

2011 akan menjanjikan aku satu pengalaman baru sebab aku akan menjalani praktikal selama setahun di Kangar. so, gonna miss everybody yang dekat Johor, Selangor, Kuala Lumpur dan satu Malaysia kerana aku ada dipelusuk Malaysia. rajin-rajinlah jalan-jalan ke utara ya. nanti kita pergi bercuti dekat Langkawi ke, dekat Penang ke. hehehe. what ever pun, try to have fun there in Kangar. wish me luck!

p/s : sekarang sudah ontheroad ke Kangar. gonna miss everybody. :(


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happy new year

semoga ceria selalu
(:

Ain Zulaikha said...

sambut kat rumah je yana T_T boom boom pun kat umah gak.. hehehe

selamat tahun baru :)

aisya arifin said...

selamat tahun baru :)

Raihan said...

take care....
heppy new year

Nur Zaheera said...

good luck sweetie !
happy new year lady !

belog yang saya suka na terjah. wee ;D

aihanmujar said...

knape lame sgt praktikal nye???
selamat berpraktikal!!!

['',] iman ['',] said...

Assalamualaikum . srata Malaysia ? pnah smpai klntan ta ? :D . nway , slamat brjaya !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana