Rumah burok dan kereta cantek.

Monday, January 24, 2011

Assalamualaikum!

Baru je tadi member aku cakap penggunaan perkataan salam or a'kum tak boleh digunakan coz membawa maksud lain. So, start hari ni kita start gunakan full sentence, Assalamualaikum ya. :)



So, picture yang kat atas tu adalah picture yang baru aku snap pagi tadi sebelum ke office.

Ya! Itu rumah sewa kami. Kecik kan. Memang kecik untuk memuatkan kapasiti seramai 12 orang. Sangat pack sampai tak cukup bilik. Kesian kan kami. Merempat sudah.


Sepatotnye ade lagi 1 rumah. So, just wait. Sabar menunggu kehadiran rumah baru. Wuuuuuu.



Mula-mula mawu datang praktikal ni, ingatkan dapat rumah bungalow satu. Tapi dapat ini sahaja rumahnye. Huuuu. Ape-ape sahaja lah kan. Redha je. Kami insan teraniaya. Huuuu



P/s : harap sangat untuk dapat tempat praktikal di tempat lain. Di bandar yang lebih membangun. Huuuu. Kat sini susah mau carik makan. Sedih. :(





Thank you for reading!



Xoxo, ddy.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

manggosteen said...

rumah kecik siap ekon..

Bella Ayub said...

kat mane tu dear susah cari makan tu??

kun said...

hekhek... takpe pelan2 sabar2 eyh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana