Pictures of me and my friends.

Saturday, January 15, 2011

Salam!


ini kawan saya dari luar bumi. say " hai " people! :)


Tiba-tiba hari ni termerindui rakan-rakan seperjuangan baik di Malaysia, di Bumi atau di angkasa lepas. al maklum lah start tahun 2011 aku akan berlepas ke luar Kuala Lumpur. (ceh. macam pergi oversea je kan). sebab aku kena praktikal dekat Perlis. aku harap Perlis juga ada tempat-tempat yang indah untuk membuang masa ya tapi bukan tempat untuk membuang duit. cukup-cukup lah buang duit di kota raya ini. hadoiii. pokai mak pokai nyaaahh.


picture ni comel. aku suka. suka. 

anak-anak kuceng orang yang comel. hehe




banyak lagi picture kawan-kaawan aku dengan kawan-kawan laen jugak. cume picture-picture kat atas ni cantek lol. sebab pakai camera mahal lah. camera cabook tak cantek. hahaha






thank you for reading.


xoxo, ddy

2 comments:

Bella Ayub said...

gambar yang atas tu unik..lawa la dayana . ;)

ohh ddy said...

@ bella : lawa kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana