Paris or Perlis??

Sunday, January 2, 2011

Salam.

Currently aku dekat kota metropolitan Kangar, Perlis. Perlu ke aku bagitaw secara details pasal tempat ni?? Heee. Tak perlu kot. Korang datang lah sini tengok sendiri.

Aku sangat malas drive sebab jalannye sempit, kereta banyak rapat-rapat. Hadoiiiii. Naseb baek ade member aku yang rajin drive kan kereta aku. Tq kawan. Heee

Honestly, sangat rindu kampung halaman dan sangat rindu dengan bandaraya. Rasa macam mawu balik je, tak mau praktikal. Wuwuwuu

Tapi aku kena kuat semangat! Kena face sume ni. Aku mesti kuat. Chayokkkk!

p/s : cepat-cepat lah 1 tahun berlalu ya. Huhu

p/s : sori. Tak dapat blogwalking sekarang sebab line macam haghaaaammmm. Ni pun update guna bb aku ni. Wuwuwu. Kesian aku kan. Telorrr mesti suke ni. Wekkkkk. Hahaha



Thank you for reading!

Xoxo, ddy. :)

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat berinternship.
all the best!

iwan_dextrous said...

semoga berjaya..hihi

Dextrous cyber life

ain j said...

perlis sememangnya awesome :D

aNnE said...

hehe kalau drive sendiri , hati2 tau :)

-telordibasuh- said...

hmm..sepang ke sepanNyol???hahhaa

♥ LULU ♥ said...

hehe..itu lah perlis....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana