Owh. sudah mengidam-mengidam pulak. wuwuwuwu

Thursday, January 6, 2011

Salam!

hari ni sudah genap 6 hari aku berada di kota metropolitan Kangar. so, ade berapa hari lagi ye untuk menghabiskan 1 tahun ni? kira-kira. (macam sedih je kan aku. wuwuwuwuwu)

oke. sebenar sekarang mawu makan mcD, tapi baru aku tawu mcD takde dekat sini. wuwuwuwuwu. sedih kan.

so, malam ni kami plan mawu makan pizza. so wait haaaaaaaa. hehhehe



Thank you for reading!

xoxo, ddy

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

mahu!!
belanja saya!!

iwan_dextrous said...

nk ikut..hihih


Dextrous cyber life

♥ LULU ♥ said...

hehe..kangar memang tak de mcd..
yang ada kfc, secret recipe, pizza hut, radix fried chicken...
hehe...dh abs explre kangar?hehe

Puteri Iqa Izyan said...

auch.. jgn cite psl pizza pliss :P

dari tahun lepas lg nk mkn. tp x mkn2.. huhu

arpiiz said...

Hai, sje snggah and kalo nk follow xpe kan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana