Mood saya lari. Timing saya dah berubah.

Tuesday, January 11, 2011

Salam!

Hai ape khabar people?

Maaf kerana aku sudah lama tak update the latest project sekarang.
sorry lah. busy gila.

nak tawu ke ape project aku?
biasa lah, gades yang hanya tinggal selangkah atau sesuap nasik je lagi mawu kerja tetap ni.

0650               - Bersiap. (mandi, solat, breakfast ringan)
0750               - Bergerak ke PLK (by van or by car sendiri la)
0800 - 1700   - Waktu busy(Melaksanakan task-task yang diberikan. shopping! hahaha)
1730               - Pulang
1730 - & seterusnya - Waktu memanjakan diri sendiri)

So, korang tengoklah sendiri jadual aku setiap hari. busy-busy superwoman kan. ni pun kalau mawu online or update ape-ape aku curik-curik masa time dekat PLK. itu pun kalau ade masa lah kan.

so, untuk semua followers or yang blogwalking tu thank you very very much. nanti ada masa panjang aku balas balik lawatan sambil belajar korang tu lah ye. hehehe

saya seorang freelance. sebab tu busy. :)


p/s : so, this year 2011 aku kena menghadapi praktikal. hopefully aku dapat jalani tahun ni dengan jayanya lah ye. ^__^


Thank you people!

xoxo, ddy

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best ya dyana..
(:

biharahim said...

PLK tuh ape eak? btw,all the best :)

Mizz Dayana said...

PLK tu pusat latihan klinikal. heeeeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana