Jom tengok gangster-gangster.

Sunday, January 9, 2011

Salam!

rindu. rindu. rindu sama kawan-kawan susah senang. kawan-kawan sama-sama sembunyik bawah katil. kawan-kawan yang sama-sama kaki ponteng. kawan-kawan yang sama-sama kena marah. kawan-kawan yang makan sama-sama siang malam pagi petang. kawan-kawan yang sama-sama lagi sembunyik. kawan-kawan ni jugaklah yang sama-sama nanges ketawa gelak joget shopping menghabeskan duit. semualah!

jom kita tengok budak-budak gangster kampung durian. hahaha!
sume muka cam hape entah. hahaha!

berdiri tegak-tegak, jangan gelak. hahaha!

Actually picture ni time dekat matriks dulu. hanya kami je yang tawu cerita segalanya. we share every single bitter and sweet moment together. kalau boleh tak mau laluan saat-saat masa tu, sebab pahit sangat. tapi mawu bersama-sama lepak-lepaking je lah. hehe. 

i do really miss all of them!

teman. rakan. sahabat.

Alhamdulillah. sekarang semua dah berjaya di jalan masing-masing. one day bile semua free sama-sama semua, mawu lepak-lepaking lagi. wish all the best! i love u guys!

Thank you for reading!

xoxo, ddy

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haaa.
comel lote la gengster2 ni
(:

-telordibasuh- said...

wa mmg gangster la dayana ade pic jari fuck hahaaa

ohh ddy said...

@ anisa : hahhahah! gangster. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana