Jom jalan-jalan sampai tercabot kaki dan makan-makan-makan-makan.

Monday, January 17, 2011

Salam!

telah pergi keluar bersama-sama si boifee mencari barang-barang keperluan dan pergi makan-makan bersamanya. seperti selalu jalan-jalan kaki sampai terasa mawu tercabot. biaselah, pengguna berwawasan, survey satu bangunan dulu barulah membeli. lepas tu, ape lagi, kelaparan lah. makan, makan, makan lah.

Lokasi kedai makan ni dekat Food Court Low Yat. aku pun tak pernah perasan pulak bawah tu. lokasi pun best. tempat makan pun best, ada privacy. si boifee yang ajak aku. mula-mula mawu makan chicken chop dengan harga RM 5.90. murah kan. tapi sangat limited, cepat habes. so, order lah benda lain. tengoklah ape yang aku makan ni. hehe

ini adalah nasi goreng tomyam. supposely atas dia letak udang, tapi my boifee mintak tukar ayam.

ini campuran bihun & kueyteow dimasak ala-ala kueyteow kungfu gitu. i like. tapi kalau lagi pedas lagi sodaaap. hehehe

ini consider as juice or cordial drink ah? konfius aku.

ini budak kuat makan. hoho.

Jum makan-makan kat sini. best! hahaha

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

2 comments:

-telordibasuh- said...

eh ko kan kart paris.....camner leh tersesat kat lowyat hahahaaa

deAnza-wAnda said...

ai mnt lepard gaks u... aiseyh samelah kite yer... neway ai dah follow u k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana