Ini kerja budak yang kurang kerja!

Friday, January 7, 2011

Salam!

Ape kes ni takde kerja carik kerja? ada kerja pulak tak buat kerja. hahaha! aku saje nak share something dengan korang. benda ni sangat cool and kelakar, menyampah pun ade jugak. layankan jela ye. kita tengok ape pekerjaan my boifee saat takde kerja. hehehe.

Jom kita tengok perubahan demi perubahan ya. 

ini muka sekarang. *lepak mamak je. takde duit. hahaha!

ini muka lepas kena makan lemak lembu kambing kerbau sebanyak 1000 ekor. hahaha. gemok kan!

ini pulak muka 50 tahun akan datang. atok owhhh atok. dah tua dah kau ye. hahahahaha!

hahaha! nampak tak ape yang jadi dekat gambar-gambar di atas? 

ni sebenarnya efek daripada menggunakan 'AgingBooth photos' application dalam iphone my boifee ni. so, boleh edit jadi macam-macam ni lah. banyak lagi boleh edit-edit. ape lagi. sila dapat kan iphone di kedai-kedai berhampiran!

p/s : ada jugak gambar edit muka aku. memang nampak berkedut-kedut lah. hahaha!

p/s : di kejauhan ini. aku merindui budak ni. huhu. Perlis-KL. jaohhhhh wuuuuu.
Thank you for reading!

xoxo, ddy

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

weh takut aku tgk gambo yg dah tua tu, hahahah

Anisa Hang Tuah said...

wahahaha
nak i phone jugakkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana