D'dapur Ibuku

Saturday, January 22, 2011

Aku & Shima. Belakang tu lah tempat cashier. Hehehehe


Salam!

Saja mau update. Tadi pergi shopping sebentar mencarik barang-barang untuk BBQ nanti. Beli semua keperluan. And aku tak tawu lah macam mana esok kan. Macam pandai la plak kan aku mawu BBQ bermain ngan asap. Wuuuuu. Aku tak pandai. Huuuu.


After shopping tadi kami pergi dinner di d'Dapur Ibuku. :)

Kenapa kami semua suka pergi makan kat sini?

Sebab cashier die cute muka macam Zoey. Oke. Dan semua 'chop' mau die. Buat lah spekulasi-spekulasi perasan sendiri. Hahaha. Layankan jela otak kami ni ye. Hehehe.

Itu sahaja.

Thank you for reading!!

Xoxo, ddy.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana