Breakfast ni hari-hari. Hari-hari breakfast ni.

Thursday, January 20, 2011

Salam!

Sekarang aku akan menjadi rajin semula lah mengupdate blog. Aku akan menceritakan tentang kehidupan seharian aku kat bumi bertuah Paris ni. Upssss. Silap. Perlis lol. Huuuuu.


bermula dari awal pagi. Aku akan bangun awal pagi. Ya. *saya rajin bangun pagi dan saya juga tak lupa solat subuh and take my breakfast. Kalau boleh mawu pegi jogging pagi sekali, tapi kena pergi ofis before 8pagi la. *Alasan malas jogging. Haha.



Tak cukup dengan breakfast kat rumah, breakfast lagi kat ofis. Aduhai. Gemok la aku jawabnye 1tahun kat sini. Breakfast kat umah corn flakes, breakfast kat ofis nasik lemak pulak. Aduh! Bertambah lah lemak-lemak aku. Wuuuuu.

Layankan picture nasik lemak 6Osen ni ye. Haha.

Thank you for reading!
Xoxo, ddy.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

athifah saidi said...

adelagi erk nasi lemak 60sen skag?
respek perlis:)

Mfs said...

dah lama tak makan nasi lemak =)

bella dela rosa said...

suke nasilemak kecik canihh.walaupun rase tak berapa sedappp tapi sbb daun pisang tros jadi sedapp

SM Banjamin said...

"Breakfast kat umah corn flakes, breakfast kat ofis nasik lemak pulak. Aduh! Bertambah lah lemak-lemak aku."... ermm... biar benar... bahaya tu... ni pasal tekak tengah berselera kan... balon... nanti jadi belon.. jagai kesihatan..

misz sheyla said...

owh....nasi lemak cenggitu lau kat tempat saye sehengget..nak 60sen??? boleh dapt nasi je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana