2011 spirit!

Sunday, January 2, 2011

Salam!


seperti biasa bila sudah sebut pasal tahun baru mesti sebut pasal azam, ambition, target kan. tapi azam, target, ambition yang lepas sudah terlaksana ke? (aku pun tak sure dulu azam aku ape. hahaha!) actually aku takdelah setiap tahun ade spesifik azam, sebab sepatotnya setiap hari kena azam baru kan. barulah semangat! :)

ini lah harapan, impian, azam & target aku. wanna be happy sepanjang tahun. yippie!

ini antara ape yang aku rancangkan sepanjang tahun 2011 ni.

  • berubah ke arah kebaikan. 
  • sembahyang penuh.
  • straightly berhijab.
  • menjalani dan selesai praktikal dengan jayanya.
  • nak up lagi pointer.
  • tak nak boros. hahaha!
  • luangkan masa dengan kawan-kawan. (nanti lepas grad mesti susah mawu jumpe)
  • pergi Sarawak!
  • belajar memasak.
  • dan banyak banyak lagi kena belajar lagi. (tak tersenarai sudah)
saya adalah budak kecik yang berjiwa besar!

hope aku mampu dan boleh capai semua-semua-semua yang aku impikan dan aku azamkan ni lah ya. wish me luck!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

semoga happy selalu
(:
happy sunday yaa

iwan_dextrous said...

semoga ap yang diinginkan tercapai diselangi dgn niat n usaha yg betul n gigih..insyallah..

Dextrous cyber life

-telordibasuh- said...

hahah bnyak nye die punya azaaaaaaaam.....

hope tercapai..

zde azam nak mintak maaf kat aku ke sora hahaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana