Wang hantaran RM 78158.79. wajib tengok!

Sunday, December 19, 2010

Salam!

ape cerita pasal wang hantaran pulak ni? hahaha! sebenarnya aku baru cek tadi berapa harga blog aku ni. so harganya sejumlah RM 78 158.79. amboi amboi. tinggi tak menahan. tapi syukurlah kan, walaupun baru setahun jagung ber blogging tapi sudah berharga nilai sebegini adalah pencapaian yang sangat baik untuk aku. ape? tak percaya? jum kita tengok bukti. mai aku tunjuk depan mata hangpa semua naaaaaa. hehe.



sila tengok picture dekat bawah ni.

Website value : RM 78 158.79
Malaysia rank : 9930

tapi....
-
-
-
-
-
-

tiba-tiba terasa macam mawu check blog orang lain pulak. aku try taip Fatin Liyana yang boom kebaboom meletop dalam arena pembloggan ini. 

ini lah si pemilik honeykoyuki.blogspot.com tu.


tiba-tiba aku merasa curiga. macam mana blog aku jadi lagi mahal daripada Fatin Liyana punya. hairan, hairan. hairan bin ajaib.

cuba korang cek blog korang berapa nilai nya?? nanti kasik lah tawu kat aku sekali ye. heeeeeeeeee.

Thank you for reading!

xoxo, ddy


22 comments:

GenGkey said...

4k je sbab blog bru sbulan lbey..
haha..:D

Mizz Dayana said...

okey lah tu. keep it up. :)

Aimi Razman said...

whoa , this is fun ! i nk try jgk lahh

Anisa Hang Tuah said...

woaahhh

gud.

nak cek jgk laa

Mizz Dayana said...

sila cek. sila cek. nak tawu jugak! :)

Aimi Razman said...

why i punya sket je :( RM 34,801.89

Mizz Dayana said...

keep it up girl! :)

!! AkU sKaNdAl !! said...

hak2..aku punye..RM 34,570.09..poyos.!

NICK IRFAN said...

nnt nk check sy pnya plak la mcm best jer...

Mizz Dayana said...

cek. cek. jangan tak cek. hehehheheh.

Mizz Dayana said...

fatin. bagos2. hehehhe.

keep it up! :)

Lady Fine said...

untuk ape ek nilai blog nih? * tny sambil garu kepala..

Mizz Dayana said...

lady fine : u mean my blog untuk ape or website tu untuk ape???

faiq said...

bole percaya ke ni?

Mizz Dayana said...

hahahaha. mane aku tawu boleh pecaye ke tak. sebab tu aku cakap hairan bin ajaib tu. huhu

ayulunera said...

RM 25,641.03..hee ni ayu nye value...sket gak la...heee
kalo lah boleh conver jadi cah,kan bes...banyak nye 00....heee

AIMAN said...

gileee.. aku nye apsal tinggi gak value, padahal baru je. hahah.. nak jual blog ah, nak beli inspira :P

Tapak Kaki said...

aku punyer lima hengget je..haha. kelakar..

Mizz Dayana said...

keep it up! kalau lah laku boleh jual,mesti mau jual kan. hahhaha

Aisyah humaira said...

RM 47,728.68
MUARHNYE HARGA BLOG KITE..
HUHUHU,,,

hamzah ian said...

then apa lagi? jual la.. har har

qilarazak said...

qila punye RM 201 036.90. hihihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana