Thank you Nuffnang & Cik Epal.!

Friday, December 31, 2010

Salam!


Beberapa hari ni aku asyik ter'konfius-konfius' lah pasal Nuffnang aku. sebab tiba-tiba status keahlian aku sudah bertukar jadi ahli biasa, sebelum ni Glitterati. tapi hari ni bila aku cek, status keahlian Nuffnang aku sudah menjadi Glitterati balik. entah di mana salahnya. aku pun tak tawu. aku rasa aku takde lah letak iklan dari benda-benda lain. macam lah aku tawu sangat kan. hehe.


duit tabung yang akan dipecahkan untuk buat kenduri kawen sudah semakin bertambah. naik sikit pun jadi lah kan. memang sikit pun duit aku tu. saje mawu tunjuk, bajet macam ade banyak sangat kan. hehe. btw, thank you people! you click me, i will click you back. you help me, i help you back. 


(klik untuk tumbesaran)

Semoga cepat-cepat lah duit tabung aku ni meningkat. so, boleh lah kawen cepat. hahaha!

ini pulak polls/ undian. rekaan undian. or what so ever. aku pakai tekan je. guna pun soalan-soalan dari Nuffnang je. hehe. dan ini lah keputusan-keputusannya. hehe. (kenapa banyak sangat gelak-gelak ni. hahaha!)




itulah antara keputusan-keputusannya. 


sekarang dah tak buat dah polls ni. hehehe. kalau nak i buat polls ni lagi. sila request ya. hehheheh. konon lah ade orang nak jawab soalan-soalan ini. hehhehe



and thank you banyak-banyak beribu-ribu lemon untuk cik epal yang baik hati yang sudi meng'review' blog aku yang suci murni dengan leopard ni. ya. i'm leopard freak! 

ini blog cik epal :)

nampak tak blog aku di dalam blog cik epal. hehehe

thank you cik epal ya. :)


p/s : sorry sekarang tak dapat balas blogwalking korang sebab tengah busy mawu prepare praktikal. plus sekarang aku di negeri baru, iaitu Perlis. Welcome to Perlis people! hahaha


p/s : telorr. aku tawu duit nuff ko beribu riban. jangan nak riak. hahahhaha. (nak jugak gadoh dengan telorr. hahaha)

Thank you for reading!

xoxo, ddy.


10 comments:

-telordibasuh- said...

ooo ni la enrty yg aki tggu dari smalam..ooo ade budu dalam alacan rupenye...hahahahaa...tgk jawoo xpuas hati kat telor laa..hahhaa...kejam kejam

btw...wlcome to perlis hehe....

SyUhAdA said...

wah,besnye..
NN smakin btmbh..
pastu blog direview oleh cik epal lak..
jeles nieh...hehe~

miss hunnybunny said...

wah,cik epal review blog sis..best2..btw,do the best for your practical ok..wee..

farahd101 said...

sukew baca blog nie :)
tapi xreti la mcm mne nk bagi ramai followers.
folowers sikit jew.
Xreti nak promote.
nuffnang pown buat smata2 orang suruh bt jew
huhu :(

aNnE said...

anne baru baca kat blog dia td..congr8s:)

tqaAwesome said...

i like "thank you people! you click me, i will click you back. you help me, i help you back"

^_______^

Anisa Hang Tuah said...

gojes!

Anisa Hang Tuah said...

gojes!

Azrine said...

salam perkenalan..tahu ur blog pun from blog cik epal..salam singgah k

mira_nas said...

huhu.. tahniah~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana