Tahniah Malaysia. Kena puji semua, jangan puji Khairul Fahmi je.

Thursday, December 30, 2010

Salam!


Hot stuff. hot stuff. hot stuff start dari malam tadi sampai ke pagi ni sampai ke hari ni. alaaaaaaaa. tak kan tak tawu kot Harimau Malaya membaham Garuda Indonesia. baham kau. baham. hahaha!

Final leg 1: Malaysia 3 Indonesia 0
Final leg 2: Malaysia 1 Indonesia 2
Dengan kemenangan aggregate 4-2.


Tahniah Malaysia! and of course Khairul Fahmi Che Mat yang sudah berpunya (T.T) yang telah banyak kali menyelamatkan gawang gol Malaysia. pehh. superb! terer lah kau. 

tiba-tiba rasa macam nak boifren footballer pulak. super cool kan. sudah. sudah. cukup-cukup lah kan dengan boifren aku yang kaki futsal tu. itu pun aku sudah membebel dia asyik main bola je. lagi lah kalau aku dapat boifren footballer Malaysia. hahaha! harapan! harapan!

sekali muka macam Yakuza daaaa. hahaha

Tapi selepas membaca blog si telor tak basoh ni yang cakap ape pula perasaan player-player laen yang tak dipuji tu kan. betol jugak kan. kalau Khairul Fahmi Che Mat je yang maen sorang-sorang atas padang tu, mana boleh menang jugak kan. sape yang mawu lari penat-penat tengah padang tu kan. 

nah! hambek S. Kunalan pujaan hati ku ini. :)

So, marilah kita puji dan ucapkan tahniah sebesar-besar tinggi melompat di atas Garuda Indonesia tu. Tahniah kepada skuad Harimau Malaya. Ceh, aku dah boleh jadi Manager Skuad baru ni lah nampaknye ya. hehehe. eh. eh. tapi mana pulak Julia Perez yang kata mawu pakai coli laser tu kan. hehe


p/s : 31 hb Disember cuti umum. aku pulak dah kena bersiap bergerak ke Perlis. haduii. student praktikal yang kat perlis ni tak dapat cuti umum satu tahun ke?? lepas 1 tahun mawu grad je teros. hahahaha!


apa-apa pun Khairul Fahmi tetap pujaan hati ku Malaya. hehehe




Update :
jumpa ni dalam facebook. heeeeeeeeee

Thank you for reading!

xoxo, ddy.




33 comments:

-telordibasuh- said...

kekejaman ko terselah...eh hari2 mu basuh telor laaaaa hahahaa

dah2...slamat jalan ke perlis..
hope xde line internet kat sana haha

Anisa Hang Tuah said...

tahniah Malaysia
(:

Mizz Dayana said...

telorrr telorrr. hari2 mesti mau basoh la. kau tak basoh ke?? hahahha

Mizz Dayana said...

anisa HT : ya! tahniah malaysia! :)

aliza said...

suka khairul fahmi gak :)

... said...

as salam..
tahniah!
blog anda keluar kat google
denagan carian bola telur.
so, follow sini.

:D

tahniah malaysia~! kami dari negeri2 sejuk setia menyokong walaupun beribut salji kaw2 ;D

zazaw said...

HAHA
tahniah lah kat Malaysia tuu (:
Apek power ya amatt

intanurulfateha said...

ohh khairul fahmi <3

SYAFIQAH / S said...

haha..suka tajuk entry nie :)

Mizz Dayana said...

# syafiqah : suka tajuk entry ya. hehehhe

Mizz Dayana said...

# intan : ni khairul fahmi, bukan MR K taw. ehhehe

Mizz Dayana said...

#zazaw : khairul fahmi superb kan. :)

Mizz Dayana said...

# aliza : suka jugak. :)

Mizz Dayana said...

# ... : wah. yeke? heeeee. enjoy reading here! :)

liyanaziz said...

fine la... amek la, amek la kuna tu!! sibuk je!! muahahaahahhaah.. nak tukar la.. admire rajagobal.. kikikiki

Ain Zulaikha said...

yeahhh tahniah Malaysia.. :)

Biela Sapine said...

yeahh, dapat cuti esok !

♥ LULU ♥ said...

eh..u ada kat perlis? perlis kat ne?
cik lulu pon stdy kat perlis tau..hehe
boleh la meet up kan...

rossoneri said...

sentiasa berangan nak dpt bf footballer setiap kali tgk bola hahaha

Mizz Dayana said...

# liyana aziz : amek la rajagopal tu. raja kapoor pun boleh. ehhehe

Mizz Dayana said...

#ain zulaikha : tahniah malaysia! :)

Mizz Dayana said...

# lulu : u study mane?? heee. i praktikal dekat kangar.

♥ LULU ♥ said...

kita study kat kangar la..
kat institut perguruan
prktikal kat tmpt ape?

♥ LULU ♥ said...

kita study kat kangar la..
kat institut perguruan
prktikal kat tmpt ape?

Mizz Dayana said...

# cik lulu : owh yeke. i kat kangar dekat pejabat kesihatan daerah kangar. wah! boleh geng! memang tak taw jalan2 kat sane. cik lulu boleh la tlg bawak jalan2 ya. :)

rizwan's sweetheart said...

memang ketara yang amat perubahan mutu permainan malaysia kan??? tahniah kepada harimau malaya & tak lupa kepada jurulatih yang telah membawa perubahan kepada pasukan nasional... :))esok cuti. hoorey!!!

athirah said...

trex suka fahmi juga tapi fahmi bf trex laa.. ngeeeeeeeeee :D

nway.. msia mmg terbaik... MU pun buka mata

enni_amat said...

tahniah Malaysia !

cik @ien said...

betul3! patut puji satu pasukan la.. xkan keeper je yg dpt pujian.. tak adil.. hehe

~♥ Mawar ♥~ said...

tahniah malaysia!! tahniah malaysia!!

singgah dan follow kamu..:)

♥ LULU ♥ said...

pejabat kesihatan daerah kangar?kat hospital ke?
hehe..boleh2..nnt lulu jadi tourist guide kat kangar..haha
baru 1st time dtg kangar ea?hehe..kangar negeri sauna tau!panas woo..siap sedia la tok kulit hitam..hehe
lulu balik kangar ahad ni...

Mizz Dayana said...

tahniah malaysia! semua! :)

Mizz Dayana said...

# lulu : nope. bukan hospital. pjabat kesihatan dengan hospital laen lol. huhu. i bukan nurse.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana