Sumpahan gula-gula!

Monday, December 13, 2010

Salam!

sekarang musim ape? sekarang musim tengkujuh. musim tengkujuh sedap buat ape? sedap tidur. so, di nasihatkan tidur-tidur lah di rumah tu ye. jangan menggatal mawu pergi mandi sungai, mandi laut, mandi air terjun, mandi dalam bathtub dan seangkatan dengannya. kenapa? keran bahaya lah, mungkin akan meragut nyawa anda dan keluarga anda. jangan menyesal di kemudian hari.

oke. cukup-cukup sudah sesi memberi nasihat. sekarang mawu cerita pasal sumpahan. bukan santau, bukan saka, bukan hantu, bukan bunian. tetapi sumpahan gula-gula!

(misteri) biar gambar yang bercerita.

ini lah sumpahannya! omg! hahaha!

Lollypop!

wah. sedapnyeee. aku suka yang ni. 

ini yang paling aku suka!
*gula kapas*

nak tawu satu insiden tak? pernah dulu waktu dating aku nak sangat benda alah ni. tapi my boifren tak bagi beli sebab malu nak beli macam budak-budak je. so, what? aku nak jugak, nak jugak, nak jugak. 10 kali round kedai tu and at last si boifee belikan jugak. thank you sayang! :)


ini saja lah sumpahan yang mendatang itu. jum kita sama-sama makan candy supaya gigi cepat rosak. hahahaha!


Thank you for reading!

xoxo, ddy

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

gule2 kapas is sedapp

deAnza-wAnda said...

ermmm yummy!!

A.D.A.M. said...

T^T sedappppp..

street09ful said...

Wah menarikla entry ni...anyway follow la blog ni:http://street09ful-inihidupaku.blogspot.com/

Mizz Dayana said...

ini semua sangat menarek kan. janngan saket gigi sudah. hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana