Style Your Hijab Contest!

Sunday, December 19, 2010

Salam!

kali ni aku telah di tag oleh Cik Fasha kita yang telah dianjurkan oleh admin woot-woot.(sila tekan untuk maklumat lanjut). jom kita tengok syarat-syaratnya.


1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB.

2) letak banner (gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda.

3) letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri.

5) sila tag 3 rakan.

6) dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box.

tarikh tutup pertandingan : 11 january 2011 (cepat-cepat join!)


HADIAH LUMAYAN ! (RM 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

so, aku nak perjudikan pertaruhkan gambar aku yang comot ni. hahaha!

walaupun aku agak pasti macam tak menang je kan sebab ncik admin macam nak pilih pemenang secantek Hana Tajima je. so, macam mana dengan saya yang tak secantik Hana Tajima ni?? (ayat touching). tapi takpe, saje mawu mempertaruhkan naseb kot-kot ade rezeki boleh menang wang besar. wang besar. hehehe.


Tag 3 rakan : 

Good luck semua!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.



12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best dear

(:

Mizz Dayana said...

macam takde ciri-ciri kemenangan pun i rase. hahahhahah

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya :)

woot-woot said...

hahha takde la nak macam hana tajima..zzz

senget.haha..btw thanks for joining !
wish u luck ! :)

jom bace entry lain pula !

hamzah ian said...

waa.. cun2..

Mizz Dayana said...

woot-woot bagi i menang taw. hahahhaha! bajet rasuh la ni. hehehhe

Mizz Dayana said...

hamzah ian. comot la. hehehhe

✿ CikCimi said...

gudluck !
:)

Mizz Dayana said...

cik cimi. ain zulaikha. tq. tq. walaupun comot2 je tu. ehheheh

Tapak Kaki said...

rasa macam nak join jugak..

Mizz Dayana said...

tapak kaki pun pakai tudung ke?? ke pakai helmet je?? hahhaha

~Dilazul~ said...

all the best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana