Shades Contest. jom tengok awek cun ni.!!

Thursday, December 9, 2010

Salam!

Shades contest pulak!

hahaha! gyla contest lah ni. fine! kali ni shades contest ni telah di tag oleh cik lina sayang kita. contos contest ini telah dianjurkan oleh cik sab & bf nye (klik sini untuk maklumat lanjut). jum kita teruskan cabaran ini. yang penting kena ada picture pakai shades. yeah!

Step 1 : upload picture yang pakai shades

mempertaruhkan picture cun melecun ini. aku kanan, anish kiri.

Step 2 : cerita sikit pasal picture tu.

kena cerita lagi ya. oke, sebenarnya aku & anish dalam kereta ni ontheway nak pergi gigs dekat Dewan Cheng Woo. korang taw tak kat mane? dekat KL. time ni kaki gig lagi, biase lah girls just wanna have fun kan. kitorang dalam kereta berempat. aku, anish, my boifee & haziq. semu tu korang tak kenal punya. ape?? ingat pakai tudung tak boleh pergi gigs ke? as long as korang pandai jaga diri, selamatlah hidup! hehe.

Step 3 : Tag rakan-rakan


p/s : tarikh tutup 15 december taw!


eh. eh. eh., belom habes lagi. organizer cakap maximum dua picture. so, menggedik mau tambah lagi. hahaha!

mempertaruhkan picture cun melecun part two. hahaha!

kenapa picture ni kan? sebenarnya saja mau tunjuk muka selembut sutera ini. licin bak kulit telur yang halus. time ni aku dalam kereta keluar dating bersama si boifee. biaselah, dia yang drive aku jadi mak daten jela. amek-amek picture syok sendiri. bila picture bergegar marahkan si boifee kenapa bawak kereta tak betol. haishh! padahal memang tangan gigil amek picture. hahahaha! sian si boifee ku ini. :)


itu saja cerita awek cun ini. sekian, terima kasih. hahaha!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

4 comments:

WunnyNiwaa said...

hahaha lawak giler nak salah kan si boyfee pulakkkkkkk !

Mizz Dayana said...

itulah kenyataannya bbe. hahhaha

aindidiey said...

hehehe...babe...i fllw ur blog..de mse..flww mu back...

Mizz Dayana said...

thank you. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana