Seronoknya kalau dapat berjalan-jalan di tepian pantai saat ini.

Sunday, December 19, 2010

Salam!

tengah berangan kalaulah dapat berjalan-jalan, bersiar-siar di tepi pantai saat-saat time-time macam ni. tiba-tiba je nak pergi bitch beach kan. tiba-tiba sekarang rasa nak sangat pergi beach kan. padahal selama ni kalau sampai dekat beach pun dah bising sebab takot nanti kulit gelap lah, sunburn lah. hehehe.


nak snap picture lompat-lompat jugak!

nak mandi-manda macam ni jugak. tapi hati-hati ya.

seronok jugak kalau dapat berdating dekat tepian pantai ni kan. uhhhh. gatal! hahaha

hahaha! berangan je lah. dekat tempat aku ni mane lah ade pantai. bangunan-bangunan, jalan raya banyak lah. hahaha.

have a great holiday babe!

xoxo, ddy


3 comments:

MIMIE AIZA said...

nak ke pantai jugeee :)

Mizz Dayana said...

jom pergi pantai....

pantai mane yang best ek mau pegi?? hehehhe

dilla adilla said...

jom pegi pantai kt trg... best...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana