Saya memang suka jawab tag daripada orang-orang ni. :)

Wednesday, December 15, 2010

Salam!

Thank you for Chaa sebab sudah tag kan i. i memang suka menjawab tag-tag-tag ni. macam smart tag lah pulak kan. pantas cepat je jawab. hehe

Jom menjawab soalan. yeahh!

1. Apakah hobi anda?
Hobi aku adalah menghabiskan duit mak bapak aku. hahaha! (gelak jahat)


2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi?
Semua tempat yang belom pernah pergi & mawu pergi dengan orang tersayang. :)


3. Sikap positif dalam diri anda dan anda bangga dengan sikap itu.
Semua nilai-nilai murni ada pada aku. hahahaha! (gelak jahat lagi)


4. Sikap negatif anda (dan pendapat anda)
Kuat tidooo. wuwuwuwu. tidor lebih untuk menjaga kesihatan kan. hahaha! (gelak macam Sin Chan)


5. Tag kan 5 blogger.
Cik Wunny
Cik Lina
Cik Neesa
Cik Fateen
Cik Aryn


6. Sebab pilih mereka?
saje mawu suruh diorang jawab tag ni. hahaha!

adakah aku sudah menjawab tag ni? kenapa aku rasa jawapan-jawapan aku pada soalan-soalan ni macam takde kaitan je. hahaha!


Thank you for tagging me!

xoxo, ddy

5 comments:

khairunnisa ♥ said...

oh, yang ni ^__^ jap lagi jawab ;)

Mizz Dayana said...

semua-semua. sila jawab. hehe

WunnyNiwaa said...

hey tak boleh lagi sikit ke? hahahahahhhahaha cenonet nye soalan..japgi aku jawab !

Mizz Dayana said...

cenonet ya. hehhehe. sila jawab, sila jawab. hahhaha

!! AkU sKaNdAl !! said...

hadoi...oke i jwb jap lg keyh ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana