Photo Addict Contest. sila tengok muka budak ni.

Wednesday, December 8, 2010

Salam!

oke. fine! first time masok contest. sebenarnya ada tag contest lagi. tapi malas nak join. tapi kali ni mawu support kawan-kawan yang tag aku. so, join lah. menerima cabaran! haha

aku telah di tag oleh cik wunny untuk join contest cik Yuni(klik sini untuk lebih lanjut) ni.



Step 1 : Upload picture anda

muka yang macam addicted sikit. bukan drug addict taw. haisshh.

Gambar kepala senget-senget ni boleh buat masok contest ke? lantak lah. haha!

Step 2 : Buat karangan tentang " Aku suka gambar ini kerana..."

Aku suka gambar ini kerana kepala aku cantek je senget macam tu. Actually time tengah Annual Dinner course aku pada November 2010 bertempat di Kelab Golf Rahman Putra, Sungai Buloh yang bertemakan Casual and Glamourous. so, kate photo addict kan. ape lagi, ambek lah picture syok-syok-syok-syok sendiri je ni. waktu malam tu aku mengenakan shawl berwarna merah hati bercorakkan leopard+zebra yang cantek berserta kasut aku yang hot. banyak je picture laen. tapi disebabkan aku suka gambar ini, maka aku pertaruhkan gambar ini. (aku tawu aku tak boleh menang. jangan singkirkan saya di pusingan pertama! sob sob sob. bajet ade orang nak Photo addict Undi aka PAundi la ni. hahaha!)

Step 3 : Tag 3 rakan anda



Step 4 : tinggalkan link anda pada blog Cik Yuni (klik sini lebih mudah)


itu sahaja. sekian terima kekasih. semoga saya dapat hadiah misteri itu! yay!! :)

p/s: boleh menang ke picture kepala senget-senget neh? hahahaha!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel yang teramat
all the best
(;

Mizz Dayana said...

hehehe. jangan lah cakap comel. malu la. nanti kembang semangkuk. hahha. jom la join jugak! :)

WunnyNiwaa said...

hehehehehehe finally ! one more contest to go. pakai shades haduhhhhhhhhh

unieylovesherself... said...

cik yuyu dtg semakkk

Mizz Dayana said...

aduhai. ape pulak lagiiii. jangan yang susah2 sudah. penat taw carik picture muka sendrik. hahhaha

Mizz Dayana said...

hehhehehhehheh
cik yuyu dtg bertandang ya., hehhehe

khairunnisa ♥ said...

nisa kena sengetkan laptop tgk gambar dayana ^__^ dalam prosea buat tag kamu ni babe ♥

arigato ♥ ^___^

Mizz Dayana said...

ahaaaaaaaaaaaaaa. tunggang terbalikkan laptop tu. hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana