Ohoiiii. teringat zaman sekolah!

Sunday, December 12, 2010

Salam!

Ahhaaaaa. Malam yang sangat bosan ini telah membenarkan aku menyelongkar Mr Lappy (laptop aku lelaki) ni. Tiba-tiba ternampak lah folder zaman sekolah dulu. ku belek-belek, ku rindu. gelak sambil tersenyum sendiri. kelakar dow bila tengok-tengok balik. korang nak tengok ke? jom kita terjah! hahaha

ini budak-budak kelas aku time upper form. nampak aku yang mane tak? haha!

ini gades-gades gangster bajet dapat menguasai library. padahal pergi library pun boleh dikira. haha!

cool tak cool lah kitorang siap potong cake mawu exam spm time tu. semangat! haha

itu lah yang teringat zaman sekolah dulu. banyak lagi picture yang comot-comot & muka innocent wey. nanti-nanti aku tunjuk-tunjuk lagi ya.

p/s : sebenarnya sekarang dorang tengah buat reunion dekat Mersing. tapi aku tak join. sorry ye kawan-kawan. have fun yawwyyy! :)

Thank you for reading.

xoxo, ddy.

9 comments:

WunnyNiwaa said...

alahai muka ! tak boleh hitam lagi ke? hahahaha rindu babe gambar depan library tewwwww :P

Mizz Dayana said...

hahhahahhahahah. time tu kita entah hape plan ntah bergambar keliling kolej kan. weh! ingat tak kisah di malam hari tanpa perasaan takot berlari naek kelas yang gelap gelita. hahhahhaha. lawak seyh!!!!
aku, ko, chua gak. teha slumber je jalan. hahhaha

Lina Lokman said...

haha reunion punya pasal kau terkenang sekolah ye ;P

Mizz Dayana said...

konon-konon teringat lah ni. sweeeeeeeeeeeet kan aku. ehheheh

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

hehe..
student mrsm ye?
samelah kite!

mmg kelakar tgok pixca2 dulu2..;p


btw..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

jemput dtg n ramaikan pengikut ye..
tq~

WunnyNiwaa said...

dayana, yang tu serius tak hengat ! hahaha dah banyak sangat nakal nyaaaaaaa!! yg mana satu >.<

Mizz Dayana said...

ctiey : u mrsm mane?? :)

Mizz Dayana said...

oke. fine wani. lupa lah tu. hehehhe. ade. ade. malam yang kita kua makan tula. yang kua dengan driver tu aka abg cafe. hahahhahah. uuuuuppppppppppppppppsssssssssssss. kantoi ade scandal.. hahhaha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

f1-f3 mrsm kuala lipis
upper form kat kota putra besut...
dayana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana