My three favorite colors.

Sunday, December 5, 2010

Salam!

Cerita-cerita lagi ya. sekarang mawu cerita pasal warna kegemaran aku. nak cerita satu takot tak cukup, so cakap tiga warna je teroskan. kepada yang nak kahwen tu boleh lah belajar-belajar pasal warna dengan aku ya. jum kita pilih warna kesukaan.

My favorite 3 colors:

1. PINK
pink addict
sebab pink cantek. menampakkan lagi kegirlishan aku ni. bukan kegedikkan ye. kadang-kadang orang tak percaya yang aku suka pink, sebab al maklum lah aku ni anak tunggal perempuan so segalanya raaawwwkss lah. tapi hati gua warne pink lah babe. pernah tu satu almari baju warna pink, mane taknye dah minat pink dah tak nampak warne laen dah. carik pink je. tapi sekarang aku dah pandai minat warne laen dah. bijak. bijak. hehe.

hati gua pink bbe. :)



2. BLACK

black ohh black. saya suka hitam sebab hitam nampak kemas, hitam susah kotor dan hitam buatkan saya nampak lagi kurus daripada yang kurus. haha

hitam cool. sofisticated yaww.



3. LIGHT BLUE

ya! tiba-tiba saya menjadi peminat warna biru. light blue. sebiru warna langit terbentang luas. kat mana-mana pandang langit yang sama. semoga si boifren pun pandang langit juga. hehe. ehem. sebenarnya terpengaruh dengan cerita jepun yang cerita pasal ' ibu seawal usia 14 tahun '. budak lagi weyh dah give birth segala. hero nya handsome tapi scene dia sikit je. sedih jugak lah cerita ni. ape pulak kaitan dengan biru dan langit kan? sebab cinta diorang perputik daripada langit dan warna biru. sora-sky.

ini biru saya sangat sukaaaaaa. 


so, bagos ade favorite color ni. takde lah terasa tak tawu nak pilih color ape kan. so, ape favorite color korang?? jum kita share-share. :)


Thank you for reading.

xoxo, ddy.

9 comments:

Sofia Aimd said...

There's a lotsa colours I do like! But I really falling with black, white & pink! ;D

nard.z said...

purple! absolutely! hee. tp kdg2 turqoiuse. byk beli baju kaler tu tanpa plan. secara tak langsung tiba2 minat. hee. ;)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

suke pink

Mizz Dayana said...

sofia aimd : dulu i pun suka black, white , pink je. 3 tu je yg i nampak cntek. tp sejak tengok cerita jepun aritu cute gyla. dia salu tengok langit. cantek pulak bile tgk biruuu muda. lembut je. hehhe

Mizz Dayana said...

nard z : purple xminat sgt. heeeeeeee

Mizz Dayana said...

suke pink jugaaaaaaaaaak. :)

twinkle twinkle said...

suke hitam hehe ;D

sekamar rindu said...

salam..

singgah sini sambil follow ur blog..

* 167

nyna said...

yellow my favourite!
2nd pink.
:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana