My favorite subject to study.

Thursday, December 2, 2010

Salam!

memandangkan sekarang demam orang tengah exam SPM lah kan, so aku pun mawu cerita lah pasal subjek yang paling aku study time sekolah menengah dulu. hehe. subjek yang paling aku suka semestinya bukan matematik sebab aku pemalas buat latihan matematik, dari dulu penat tiru je. malas buat sendiri. pendidikan seni aku suka jugak, sebab tu time SPM aku amek senivisual. aku takdelah berseni-seni sangat. tapi lebih lah sikit seni daripada korang kan. haha.

so, my favorite subjek to study is HISTORY. cerita dia.

wah! terkejot ke? kenapa? kenapa aku suka subjek ni? sebab satu aku suka nak tawu pasal sejarah-sejarah ni, suka nak baca pasal sejarah-sejarah ni, suka nak explore-explore sejarah ni and yang paling penting dan seronok tu bila baca buku sejarah mesti mengantok dan tidurrrr. part tidur tu yang paling seronok tu. hahaha. tapi what ever pun, aku tetap suka subjek sejarah. hahaha.

itu sahaja tentang subjek kegemaran aku. korang macam mana pulak? hehehe



thank you for reading.
xoxo, ddy.




13 comments:

fairuz said...

gua tak suke blaja. kah kah kahh. siyes time skola dulu gua lah pengawas paling pemalas. :P

ShaLLeyShaLina said...

suka prinsip akaun ahaks...

Mizz Dayana said...

Fairuz. gua tak suke study jugak gua suke history sebab time2 bace teros tertidooo.

part tidooo tu yg best. hahha

Mizz Dayana said...

shalleyshalina : i amek sains tulen. lagipun i tak suke nombor2. hahha

Anisa Hang Tuah said...

heh
saye suke chemistry

Mizz Dayana said...

wah! great! chemistry pun best jugak time chemistry dekat matriks dulu. best2. :)

twinkle twinkle said...

suke chemy;D

MarelFira said...

hye dear..i love ur blog..nice dude!

plankton said...

he3...nak kongsi gak r fav subject..IP pon mnt gak sejarah tyme form 5 dlu..pasal IP ske kat cg yang ajar tu..baik je..

tapi yang paling IP minat physics..tp sekarang since amek MBBS bnyk da lpe physics

Mizz Dayana said...

twinkle twinkle : chemy best jugak. :)

Mizz Dayana said...

marelfira : thank you sweet heart. :)

Mizz Dayana said...

Plankton : minat sebab cikguuuu ye. hehhe

Anonymous said...

Saya sangat suka situs Anda. Excellent konten. Silakan lanjutkan posting cotent mendalam tersebut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana