Mee hijau & i-city

Monday, December 13, 2010

Salam!

makan-makan dan jalan-jalan. sehari semalaman berharap agar dapat menurunkan berat badan. tapi makan itu penting dan menggemokkan badan itu adalah kesan sampingan nya. so, jum kita tengok ape cerita mee hijau & i-city neh yang dua gangster Teha & aku pergi redah ni. hehe. bakal buat anda semua terliur.

Johnny's Restaurant
Ini lah mee hijau tu. dekat Johnny's Restaurant. satu set dapat macam-macam wey. dan jangan risau, korang takkan jadi Incredible Hulk lepas makan ni. hahaha!

wah! ice cream. suka. suka. nak banyak-banyak. kalau boleh refill kan seronok. :)

Gasoline, I-city
ini pulak kesan selepas pembahaman makanan oleh rasaksa yang berlaku dekat Gasoline, I-city. tengok, dua kali makan. kenyang gyla babeng. hahhaha

korang pulak aku bagi mam kaki jela yek. hahaha! takde lah, saje nak tunjuk bukti yang dekat Gasoline ni kena duduk bukak kasut. duduk macam dekat Jepun tu haaaaaaaa. alamak! kaki Teha lupa nak amek gambar. hahaha!

4 comments:

Heidi Shafiq said...

mi hijau tu mmg sdp.. :)

Anisa Hang Tuah said...

woww
awesome
(:

Mizz Dayana said...

mee hijau. mee hijau. pasti anda takkan jadi macam incredible hulk lah. hehehhehe

s.doublefly said...

Johnnys best !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana