Me & my rubi shoes!

Wednesday, December 15, 2010

Salam!

jom hari ni cerita pasal kasut pulak. kenapa kasot itu penting, sebab kasot tu pakai dekat kaki, kaki pulak kita guna untuk berjalan. berjalan pulak ke tempat-tempat yang kita sukai. keselesaan pada kaki sangatlah penting bagi menjamin keselesaan diri kita yang mawu berjalan sepanjang hari dengan tulus jujur dan jayanya. hahaha!


Kenapa RUBI shoes? walaupun sudah lama dikenali lah kan, banyak orang jual-jual dekat blogshop, online business segala tapi baru-baru ni je aku baru mawu try pakai flat from RUBI shoes. aku takde pun flats, kasot-kasot aku semua heels, wedges & pumps je. (orang tak cukup tinggilah kate kan. hehe) tapi sebab mawu try pakai flats yang menampakkan kependekkan aku ni, aku pun cubalah dari rangkaian RUBI shoes ni.

Mane mawu dapat ni??

korang pergilah ushar dekat Cotton On yang berlambak di serata Malaysia. dekat Mid Valley ade, One Utama ade, Pavilion ade dan banyak-banyak lagi dekat tempat laen lah. korang boleh dapat RUBI Shoes ni dekat Cotton On dengan harga 2 for RM69, 2 for RM59 lah. ade yang 1 for RM49. hey! berbaloi taw. banyak pilihan dekat sana and saiz pun banyak jugak. tengoklah mane yang ade kan.

 Flowery macam ni pun ade taw. cool!

ini juga. merah!

ape perasaan selepas memakai RUBI shoes ni?
- sebab aku selalu pakai heels so aku terasa semakin rendah bila pakai flats (Rubi shoes ni)
- terasa permukaan jalan raya. hahaha!
- bila terpijak air, jaga-jaga takot tembus masok kasut pulak.
- boleh berjalan dengan pantas. hahaha!
- rasa macam budak-budak. selalu pakai heels macam matured sikit. hahaha!


tengok picture kasot dekat atas sama tak dengan kasot aku ni? cuma die warna merah je. heeee

So, ape lagi... jom kita serbu Cotton On ramai-ramai. ahhahhaha


Thnk you for reading!

xoxo, ddy

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nice nice
(:

Mizz Dayana said...

jom pergi beli ramai2. hehhehe

WunnyNiwaa said...

tak suka pakai flat shoes. sebab kaki aku besar kot hahahaha

Mizz Dayana said...

hahahahha. wunny, aku pakai jd pendek gyla kot kalau jalan sblah tong. naseb baek kaki ku comel. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana